Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος έκανε πάρτι-υπερπαραγωγή 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο - VIDEO

Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος έκανε πάρτι-υπερπαραγωγή 5 εκατ. ευρώ στη Μύκονο - VIDEO

O εκ των βασικών μετόχων της Ατλέτικο Μαδρίτης, Idan Ofer, επέλεξε τη Μύκονο για να γιορτάσει την 10η επέτειο των γάμων του με την τέταρτη σύζυγό του

Εντυπωσιακή διακόσμηση, υψηλούς προσκεκλημένους, μοντέλα, ενδυμασίες πέρα από κάθε φαντασία και μπουφέδες με του πουλιού το γάλα είχε το πάρτι του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου Idan Ofer στη Μύκονο.

Ο εκ των βασικών μετόχων της Ατλέτικο Μαδρίτης οργάνωσε το πάρτι για να γιορτάσει την 10η επέτειο του γάμου του με την τέταρτη σύζυγό του.

Το σκηνικό που στήθηκε στην Παράγκα ήταν εμπνευσμένο από το φεστιβάλ Burning Man που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νεβάδα των ΗΠΑ.

H κάμερα του mykonoslive.tv κατέγραψε εικόνες από γιγάντιες κατασκευές όπως ένα «άγαλμα» του Βούδα από λάστιχα αυτοκινήτων.

Η guest list περιλάμβανε 700 προσκεκλημένους που κατέφτασαν στο νησί των Ανέμων με λίαρ τζετ, ελικόπτερα και θαλαμηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της εκδήλωσης έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, ενώ 400 άνθρωποι για 3 εβδομάδες δούλεψαν εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Το ζεύγος Ofer λατρεύει την Μύκονο, την οποία επέλεξε πριν από 10 χρόνια για να παντρευτεί και γι' αυτό την επέλεξε εκ νέου προκειμένου να διοργανώσει πάρτι για την δέκατη επέτειό του γάμου του.

Δείτε το βίντεο:

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE