Όλα ΣΤΡΑΒΑ στον Άρη – Δεν φτάνει που αποκλείστηκε, ΚΛΑΠΗΚΑΝ οι εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε

Όλα ΣΤΡΑΒΑ στον Άρη – Δεν φτάνει που αποκλείστηκε, ΚΛΑΠΗΚΑΝ οι εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι ανθρώπου της ΠΑΕ Άρης και αφού πρώτα ψέκασαν αυτόν, την γυναίκα του, αλλά και το μωρό του, απέσπασαν το ποσό των 246.000 ευρώ.

Θύμα ληστείας έπεσε στέλεχος της ΠΑΕ Άρης, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ξάδερφο του μεγαλομετόχου των «κιτρινόμαυρων» Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μετέφερε τις εισπράξεις από την αναμέτρηση με τη Μόλντε, αλλά και τα έσοδα των διαρκείας.

Οι δράστες, αφού πρώτα ψέκασαν στον ύπνο τους το στέλεχος της ΠΑΕ Άρης, την γυναίκα του, αλλά και το μωρό του, απέσπασαν το ποσό που άγγιζε τις 246.000 ευρώ.

Φαίνεται πως οι ληστές παρακολουθούσαν το στέλεχος των «κιτρινόμαυρων» και ξάδερφο του Θ. Καρυπίδη, γνωρίζοντας μάλιστα ότι θα έχει πάνω του τα χρήματα, ενώ παράλληλα πήραν και προσωπικά αντικείμενα από την οικεία του.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE