Πεθερά ευνούχισε τον πρώην γαμπρό της και τα πέταξε από το παράθυρο

Πεθερά ευνούχισε τον πρώην γαμπρό της και τα πέταξε από το παράθυρο

Γυναίκα στη Ρωσία ομολόγησε τον ευνουχισμό του πρώην γαμπρού της Dmitry Bogdanov, γιατί ο 32χρονος καθυστερούσε να δώσει τη διατροφή στην κόρη της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail η 49χρονη, αφού τον σκότωσε, του έκοψε τους όρχεις και τους πέταξε από το παράθυρο. Το θύμα έπινε ένα ποτό με την πρώην πεθερά του και τον σύντροφό της, όταν είχαν μια διαφωνία. Η διαφωνία εξελίχθηκε σε καβγά κατά τη διάρκεια του οποίου η γυναίκα κατηγόρησε τον πρώην γαμπρό της ότι καθυστερεί να δώσει τα χρήματα της διατροφής στην πρώην γυναίκα του και τον γιο τους.

Τα αίματα άναψαν και η 49χρονη σε έξαλλη κατάσταση τον σκότωσε με 27 μαχαιριές. Μάλιστα ακόμα και όταν εκείνος είχε καταρρεύσει συνέχισε να τον μαχαιρώνει μαζί με τον σύντροφό της.

Μετά το φρικτό έγκλημα η γυναίκα πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της αποκάλυψε τι είχε κάνει. Εκείνη άφωνη κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη. Στην αρχή αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως στη συνέχεια ομολόγησαν το έγκλημα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE