Xωρίς Μασάνα η ΑΕΚ με τον Ερμή

Xωρίς Μασάνα η ΑΕΚ με τον Ερμή

Χωρίς τον Μασανα είναι η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα αφού δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να προπονηθεί κανονικά

Η επίσημη ενημέρωση

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος (Σάββατο 21/03, 16:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρούς χώρους.

Massana και Atheba έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Κούρτης, Μαγκούρης και Ζ. Μυτίδης.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται το απόγευμα (15:00-18:00) από τα γραφεία του Σωματείου και αύριο από την μπουτίκ (09:00-14:00), με τους φίλους της ομάδας μας να παίρνουν θέση στην Δυτική κεντρική εξέδρα του Αμμόχωστος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE