ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Μιτσερού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Μιτσερού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή 16/08 στις  15:25 κοντά στο Κρατικό Δάσος Αδελφοί πλησίον της Κοινότητας Μιτσερού της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:30, αφού έκαψε συνολικά 3,2 δεκάρια γεωργικής γης με αμυγδαλιές και ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών, 13 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, τέσσερα άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα, και δύο άτομα της Κοινοτικής Αρχής Μιτσερού με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE