Λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερις φορές σε 20 μέρες

Λήστεψαν το ίδιο πρακτορείο στοιχημάτων τέσσερις φορές σε 20 μέρες

Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις

Τέσσερις φορές σε διάστημα 20 ημερών έγινε στόχος ληστείας ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Λεωφόρο Συγγρού στην Ελλάδα.

Η τελευταία ληστεία έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 17/08.

Ο δράστης εισέβαλε στην επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε τις εισπράξεις.

Σε προηγούμενη ληστεία ο δράστης είχε αρπάξει τα χρήματα, αφού είχε χρησιμοποιήσει έναν υπάλληλο φύλαξης ως ασπίδα.

Σε μία από τις τέσσερις ληστείες ο δράστης είχε σπάσει την τζαμαρία, προκειμένου να μπει στο κατάστημα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE