Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κλειστή η μια λωρίδα λόγω τροχαίου – Όχημα προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κλειστή η μια λωρίδα λόγω τροχαίου – Όχημα προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σάββατου 17/08 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λόγω τροχαίας σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, προς Λεμεσό, στο ύψος του Κόρνου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 16:00 όπου όχημα συγκρούστηκε στο κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Από τη σύγκρουση δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE