Δικηγόρος μηνύει τραγουδίστρια για τη «γυμνή» της εμφάνιση σε συναυλία - VIDEO

Δικηγόρος μηνύει τραγουδίστρια για τη «γυμνή» της εμφάνιση σε συναυλία - VIDEO

Έξω φρενών ο Σαμίρ Σάμπρι με τη Λατίνα τραγουδίστρια.

Ο Αιγύπτιος δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, που είναι γνωστός για τις αγωγές που ασκεί εναντίον διασημοτήτων, ζητάει από τις αρχές της χώρας να απαγορεύσουν την είσοδο στη Τζένιφερ Λόπεζ καθώς αισθάνεται προσβεβλημένος από την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε συναυλία που έδωσε στο μεσογειακό θέρετρο της νέας πόλης του Ελ Αλαμέιν στις αρχές Αυγούστου.

Σε δηλώσεις που έκανε στο αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Cairo 24, ο Σαμίρ Σάμπρι ανέφερε ότι θα υποβάλει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους εναντίον των διοργανωτών, ισχυριζόμενος ότι η Λατίνα τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στη σκηνή με μία ενδυμασία που φέρεται να παραβίασε τους κανόνες των Αιγυπτίων.

«Είναι απαράδεκτο τη στιγμή που μερικοί άνθρωποι να εκτελούν θρησκευτικές τελετουργίες στο όρος Αραφάτ, άλλοι να παρακολουθούν μια σταρ να τραγουδά με αμφιλεγόμενη ενδυμασία», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.