Ανόρθωση: Αύριο ξεκαθαρίζει του Κάλβο

Ανόρθωση: Αύριο ξεκαθαρίζει του Κάλβο

Ο Αντρέ Πάους είδε με ικανοποίηση τους Λαϊφη και Τζέισον Δημητρίου να ακολουθούν σήμερα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να είναι στη διάθεση του για το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η προσοχή τώρα είναι στον Τόνι Κάλβο που προπονήθηκε ατομικά σήμερα. Ο Ισπανός είναι σημαντικός στο παιχνίδι της «Κυρίας» και ο κόουτς θα περιμένει μέχρι αύριο για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Η Ανόρθωση μετρά απουσίες αλλά και επιστροφές για τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επιστρέφουν οι Νούχου, Μαϊσουράτζε, Αβραάμ και Μάκος. Εκτός θα είναι οι Μαραγκός, Άντιτς, Γκαρσία και Ιακοβένκο. Ατομικά προπονήθηκε σήμερα ο Φύτος Κυριάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE