ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοποθετείται ο Συλικιώτης για τις δηλώσεις Προδρόμου: «Αποπροσανατολίζει ο Εκπρόσωπος» - ΕΙΚΟΝΑ

Τοποθετείται ο Συλικιώτης για τις δηλώσεις Προδρόμου: «Αποπροσανατολίζει ο Εκπρόσωπος» - ΕΙΚΟΝΑ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τοποθετείται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Συλικιώτης «απαντά» στις δηλώσεις του κυρίου Προδρόμου, ο οποίος ανέφερε «Όσον αφορά ανάλογη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, τα σχετικά ερωτήματα που θέτει μπορεί να απαντηθούν μέσα από δηλώσεις που είχε κάνει ο τότε αρμόδιος Υπουργός κ. Νεοκλής Συλικιώτης εξηγώντας πώς και γιατί παραχωρήθηκε η κυπριακή υπηκοότητα για την οποία γίνεται λόγος στην εφημερίδα Cyprus Weekly το 2010. Στις δηλώσεις του εκείνες  που είχε αναπαράγει σε δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα The Guardian στις 18 Μαρτίου 2013 ο κ. Συλικιώτης υπογράμμιζε ότι η συγκεκριμένη υπηκοότητα είχε παραχωρηθεί από την Κυβέρνηση επειδή ‘πρόσφερε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Κυπριακή Δημοκρατία, λαμβανομένων υπόψη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του’ και ότι ‘συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος που δικαιολογούν την πολιτογράφηση’».

Ο πρώην Ευρωβουλευτής, αναφέρει πως «ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αποπροσανατολίζει».

Συνεχίζοντας ο κύριος Συλικιώτης λέει «ποτέ δεν έκανα δηλώσεις για Abramov. Πάντοτε μιλούσα για την διαδικασία. Επενδύσεις, έρευνα, ΥΠΟΙΚ, Αστυνομίας, Ιντερπόλ, ενημέρωση Βουλής μετά έγκριση από γραφείο Αναστασιάδη. Τα δημοσιεύματα δεν επικρίνουν για υπηκοότητα αλλά για το ξέπλυμα».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top