ΚΥΠΡΟΣ

Κρίστιανσεν και Ηλίας Χαραλάμπους για τον αγώνα με τον Ερμή (VIDEO)

Κρίστιανσεν και Ηλίας Χαραλάμπους για τον αγώνα με τον Ερμή (VIDEO)

Τρίτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ πάει στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει τον Ερμή (Σάββατο 21/03, 16:00).

Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Ηλίας Χαραλάμπους έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ:

Ο Δανός τεχνικός ότι είναι σημαντικό για την ομάδα μας μετά την ήττα από τον Απόλλωνα όπου κάναμε ένα βήμα πίσω, στο αυριανό παιχνίδι να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε δύο βήματα μπροστά. Κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί όπως έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί η δυναμική του παρουσία του σε ένα γήπεδο όπως είναι το Αμμόχωστος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης.

Από την μεριά του ο διεθνής αμυντικός τόνισε αρχικά ότι όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, με το αυριανό να μην αποτελεί εξαίρεση και ότι θα κρίνουν πολλά το πάθος και η δύναμη. Υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αφού εκθείασε την στάση που έδειξε ο κόσμος μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα κάλεσε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην Δυτική κεντρική εξέδρα, έτσι ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μετά το τέλος. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top