Ερμής: Περιμένουν... αντίδραση (παρελθόν ο Τσίνα)

Ερμής: Περιμένουν... αντίδραση (παρελθόν ο Τσίνα)

Κομβικής σημασίας είναι για τον Ερμή ο αυριανός εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σε αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

Μετά την ήττα από την Ανόρθωση, στον Ερμή περιμένουν αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει ποιότητα και καλείται να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που στοχεύει επίσης την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Τσίνα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Σχετικά με τον προπονητή Φαν Ντερ Χάαγκ, ο Ερμής του έχει καταθέσει πρόταση για να συνεχίσει στην ομάδα και περιμένουν την απάντηση του. Θα γίνει συνάντηση μετά το αυριανό παιχνίδι για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE