Ο «Ντάνος» φόρεσε το μαγιό του κι επέστρεψε στο καθήκον - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο «Ντάνος» φόρεσε το μαγιό του κι επέστρεψε στο καθήκον - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δουλεύει στην επιχείρηση με θαλάσσια σπορ στην Σκιάθο.

Ο νικητής του πρώτου Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο νησί του την Σκιάθο και την επιχείρηση με θαλάσσια σπορ που διαθέτει.

Ο γνωστός σε όλους «Ντάνος», ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες, όπου φαίνεται το καλοσχηματισμένο του σώμα, καθώς με το μαγιό του οδηγεί το σκάφος της επιχείρησης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE