Τοποθετείται ο ΔΗΣΥ για δημοσιεύματα για εμπλοκή του Προέδρου σε ύποπτες συναλλαγές

Τοποθετείται ο ΔΗΣΥ για δημοσιεύματα για εμπλοκή του Προέδρου σε ύποπτες συναλλαγές

Με μια σύντομη και περιεκτική γραπτή ανακοίνωση τοποθετείται το κυβερνών κόμμα για τα δημοσιεύματα που θέλουν το δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης, να εμπλέκεται σε ύποπτες συναλλαγές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού «βάλλει» κατά των εγχώριων μέσων αναφέροντας πως «η υιοθέτηση διαδικτυακών δημοσιευμάτων που χωρίς τεκμηρίωση προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία της Κύπρου και του Προέδρου της Δημοκρατίας δε βοηθούν τη χώρα μας».

Ακόμη αναφέρεται πως ο χρηματοοικονομικός τομέας είναι από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η υιοθέτηση διαδικτυακών δημοσιευμάτων που χωρίς τεκμηρίωση προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία της Κύπρου και του Προέδρου της Δημοκρατίας δε βοηθούν τη χώρα μας, όπου ένας από τους  σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας είναι ο χρηματοοικονομικός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE