Τοποθετείται ο ΔΗΣΥ για δημοσιεύματα για εμπλοκή του Προέδρου σε ύποπτες συναλλαγές

Τοποθετείται ο ΔΗΣΥ για δημοσιεύματα για εμπλοκή του Προέδρου σε ύποπτες συναλλαγές

Με μια σύντομη και περιεκτική γραπτή ανακοίνωση τοποθετείται το κυβερνών κόμμα για τα δημοσιεύματα που θέλουν το δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης, να εμπλέκεται σε ύποπτες συναλλαγές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού «βάλλει» κατά των εγχώριων μέσων αναφέροντας πως «η υιοθέτηση διαδικτυακών δημοσιευμάτων που χωρίς τεκμηρίωση προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία της Κύπρου και του Προέδρου της Δημοκρατίας δε βοηθούν τη χώρα μας».

Ακόμη αναφέρεται πως ο χρηματοοικονομικός τομέας είναι από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η υιοθέτηση διαδικτυακών δημοσιευμάτων που χωρίς τεκμηρίωση προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία της Κύπρου και του Προέδρου της Δημοκρατίας δε βοηθούν τη χώρα μας, όπου ένας από τους  σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας είναι ο χρηματοοικονομικός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE