Ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στο Ιράν! Αρκετοί τραυματισμοί (VIDEO)

Ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στο Ιράν! Αρκετοί τραυματισμοί (VIDEO)

Ο τελικός του βόλεϊ ανάμεσα σε Πεϊκάν και Ουρμία στο Ιράν δεν έγινε γιορτή όπως θα περίμεναν αρκετοί, αλλά μετατράπηκε σε ρινγκ.

Φίλαθλοι της Ουρμία και σεκιούριτι του σταδίου ήρθαν στα χέρια και έπεσε αρκετό ξύλο στις κερκίδες. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσεις, υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί ενώ το παιχνίδι διακόπηκε άδοξα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.