Τι λέει η Κυπριακή ομάδα; Περιμένουν κανονικά τον Ολαϊτάν στην Ελλάδα

Τι λέει η Κυπριακή ομάδα; Περιμένουν κανονικά τον Ολαϊτάν στην Ελλάδα

Στον Απόλλωνα πιστεύουν πως δε θα υπάρξει θέμα με τον Μάικλ Ολαϊτάν και πως ο Νιγηριανός θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο Ολαϊτάν έχει συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του πριν από τις 30 Ιουνίου, μαζί με ακόμη 12 ποδοσφαιριστές και πιστεύεται ότι θα είναι κανονικά παρών στην προετοιμασία. Το προηγούμενο διάστημα εδωσε το παρών στην Κύπρο και συμμετείχε σε προπονήσεις της Αγίας Νάπας και σε ένα φιλικό ανεπίσημου χαρακτήρα. Από τη στιγμή που υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο με τους κοκκινόμαυρους, τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι κανονικά στο ρόστερ της ομάδας και την νέα περίοδο και δε θα αλλάξει κάτι.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου μετά την ταυτοποίηση του θύματος του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE