«ΤΣΑΚΩΣΕ» το Σαββατόβραδο τον Αυγουστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«ΤΣΑΚΩΣΕ» το Σαββατόβραδο τον Αυγουστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βράδυ Σαββάτου και αρκετοί είναι αυτοί που θέλησαν να ξεφύγουν από το άγχος, την πίεση και τη ρουτίνα της καθημερινότητας πηγαίνοντας σε μία από τις κοινότητες που αυτές τις μέρες έχουν διάφορες εκδηλώσεις.

Μία εξ αυτών εκδηλώσεων ήταν στην κοινότητα της Πάχνας, όπου επέλεξε να πάει για να χαλαρώσει λίγο ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Η φίλαθλος της ομάδας, Μαρίνα, βρήκε τον Κύπριο κόουτς και είχε μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, αναρτώντας την, μάλιστα, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας μία λέξη μονάχα «Μεγάλος».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect