Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.
Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα και την σύζυγό του Αρετή, οι οποίοι περνούν στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα, ενώ περιμένουν με ανυπομονησία τον Δεκέμβριο για να κρατήσουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτά τους.
Ο κυπριακής καταγωγής παρουσιαστής, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» αποκάλυψε μάλιστα για τον τρόπο που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας.
«Η Αρετή δεν μου έκανε καμία ιδιαίτερη ανακοίνωση… Προσπαθούσαμε καιρό… εγώ είδα πρώτος το τεστ και της το ανακοίνωσα…» ανέφερε!
Μάλιστα, ο Σάββας ανέφερε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα το φύλο του μωρού και ότι το νέο μέλος στην οικογένειά τους θα έρθει τέλη Δεκέμβρη!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




