Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ ΑΚΕΛ και Κυβέρνησης – «Επιχειρεί σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη»

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ ΑΚΕΛ και Κυβέρνησης – «Επιχειρεί σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη»

Νέα απάντηση έδωσε το ΑΚΕΛ στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να εμπλέκεται σε ύποπτες συναλλαγές χρημάτων, υποστηρίζοντας ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να συγχύσει τους πολίτες.

«Η Κυβέρνηση επιχειρεί να αναμείξει τα θέματα για να προκαλέσει σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη» σημειώνεται αρχικά στην νέα απαντητική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ.

«Δεν θα τη βοηθήσουμε σε αυτή της την προσπάθεια. Θα αναδείξουμε ξανά την ουσία του θέματος αναμένοντας απάντηση σε αυτή και όχι για το... νομοσχέδιο Ρούμπιο Μενέντεζ(!)» προστίθεται. 

«Σε αυτό να απαντήσει ο λαλίστατος κ. Προδρόμου, ο Πρόεδρος και το δικηγορικό του γραφείο. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται εκ του πονηρού για να συγχύσουν τον κόσμο. Ας απαντήσουν σε αυτό λοιπόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE