ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Το βράδυ της Κυριακής (18/8) αρχικά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Αργότερα, και κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Δευτέρα (19/8) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά αναμένεται τοπικά να σημειωθούν λίγες ελαφρές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Αργότερα αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε μερικές περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος χωρίς να αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Τρίτη (20/8) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά.
Την Τετάρτη (21/8) και την Πέμπτη (22/8) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.
Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις