Δεν «τραβάει» και… δεύτερες σκέψεις στον Άρη για Ιντέγε!

Δεν «τραβάει» και… δεύτερες σκέψεις στον Άρη για Ιντέγε!

Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν σίγουρα μία από τις επιλογές που έκανε ο Άρης και εντυπωσίασε αρκετά, αν κρίνουμε από το πέρασμα του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο Αφρικανός, δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του, κάτι που έχει αρχίσει και βάζει τους ανθρώπους της ομάδας σε σκέψεις.

Οι γκρίνιες που έχουν βγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετές και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη τους.

Πάντως όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», όλοι πλέον περιμένουν να μπει το 1ο και να δουν τη συνέχεια.

Ο Άρης όμως έχει και άλλα θέματα τα οποία αφορούν ξεκάθαρα το δίδυμο των Σουηδών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Λάρσον λες και είναι ο δίδυμος αδερφός του σε σχέση με το περυσινό 6μηνο και ο νεοαποκτηθείς Σούντγκρεν είναι μονίμως στην μανούρα και… αναξιοπιστία!

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.