Επίσημο: Ρήξη χιαστού η διάγνωση για τον Γιάννη Αθηναίου…

Επίσημο: Ρήξη χιαστού η διάγνωση για τον Γιάννη Αθηναίου…

Άσχημες ήταν οι επίσημες εξελίξεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου, καθώς η μαγνητική εξέταση έδειξε ρήξη χιαστού.

‘Εναν προσωπικό «γολγοθά» πρέπει να ανέβει τους επόμενους μήνες ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τραυματίστηκε στο 17’ της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδας με την Σερβία, «γυρίζοντας» το αριστερό του γόνατο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού, με την μαγνητική εξέταση να επιβεβαιώνει την αρνητική αυτή εξέλιξη.

Πλέον, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κάνει τα πλάνα του για το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον Αθηναίου, με τον 31χρονο άσο από την πλευρά του να ξεκινά το δύσκολο ταξίδι αποκατάστασης και επιστροφής στην δράση τους επόμενους μήνες.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE