Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο! Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του!

Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο! Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του!

Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

 Ένας πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά το άκουσμα του θανάτου του γιου του...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του, είναι ο 42χρονος Δημήτρης Καρτσακλής που έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Η μάχη που έδινε με την λευχαιμία ήταν πολύ μεγάλη για να αντέξει ο εξασθενημένος του οργανισμός, παρά την προσπάθεια που είχε καταβάλλει ο ίδιος και την άσβεστη ελπίδα που είχαν οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι του συμπαραστέκονταν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το τέλος όμως ήρθε. Ο πατέρας του, ο οποίος άκουσε την τραγική είδηση, δεν άντεξε και υπέστη καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταλήξει και ο ίδιος, λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του, βυθίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερο πένθος τους πάντες!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE