Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο! Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του!

Ασύλληπτη τραγωδία στο Ηράκλειο! Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του!

Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα.

 Ένας πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά το άκουσμα του θανάτου του γιου του...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του, είναι ο 42χρονος Δημήτρης Καρτσακλής που έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Η μάχη που έδινε με την λευχαιμία ήταν πολύ μεγάλη για να αντέξει ο εξασθενημένος του οργανισμός, παρά την προσπάθεια που είχε καταβάλλει ο ίδιος και την άσβεστη ελπίδα που είχαν οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι του συμπαραστέκονταν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το τέλος όμως ήρθε. Ο πατέρας του, ο οποίος άκουσε την τραγική είδηση, δεν άντεξε και υπέστη καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταλήξει και ο ίδιος, λίγες ώρες μετά το θάνατο του γιου του, βυθίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερο πένθος τους πάντες!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE