ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Αστυνομία ψάχνει τον 38χρονο Ανδρέα Σάββα για σοβαρά αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Αστυνομία ψάχνει τον 38χρονο Ανδρέα Σάββα για σοβαρά αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναζητείται πρόσωπο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις. 

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ανδρέα Σάββα, 38 ετών, από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24804060 / 24804072, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE