ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Μάζεψε αρκετές χιλιάδες στερλίνες κι επιθυμεί και Βρετανό δικηγόρο

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Μάζεψε αρκετές χιλιάδες στερλίνες κι επιθυμεί και Βρετανό δικηγόρο

Ζητά να εκπροσωπηθεί και από Βρετανό δικηγόρο η 19χρονη που είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της δημόσιας βλάβης.

Θυμίζουμε πως ψευδώς είχε ισχυριστεί ότι την βίασαν ομαδικά 12 Ισραηλινοί σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια της Αγγλίδας απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, υποβάλλοντας αίτημα για να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο και από Βρετανό δικηγόρο.

Το αίτημά τους για όσους παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα είναι πολύ λογικό. Κι αυτό γιατί οι οικείοι της 19χρονης διοργάνωσαν διαδικτυακό έρανο με στόχο την καλύτερη δυνατόν νομική εκπροσώπηση της νεαρής Βρετανίδας.

Ο έρανος που έχει ξεκινήσει η οικογένεια της 19χρονης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για κάλυψη του ποσού που θ’ απαιτηθεί για τα δικηγορικά έξοδα της νεαρής κατηγορούμενης, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το περιβάλλον της Αγγλίδας, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στις 22.500 στερλίνες (!) έπειτα από συνεισφορές εκατοντάδων ατόμων από διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και από το Ισραήλ.

Κατά τ΄ άλλα η υπόθεση συνεχίζει να οδηγείται από αναβολή σε αναβολή. Όπως έγινε γνωστό το πρωί (19/08) στη δικάσιμο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου η 19χρονη δεν απάντησε κατά πόσον παραδέχεται την κατηγορία της δημόσιας βλάβης που αντιμετωπίζει.

Η νεαρή Βρετανίδα εκπροσωπήθηκε από νέα δικηγόρο, τη Νικολέτα Χαραλαμπίδου, η οποία ζήτησε αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να της δοθεί χρόνος να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό και να συμβουλέψει την πελάτισσά της για την απάντηση που θα δώσει στην κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο (07/08), ο δικηγόρος της 19χρονης, Ανδρέας Πιττάτζιης, υπέβαλε την παραίτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE