Oρκίζονται με 50 μέρες καθυστέρηση υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα

Oρκίζονται με 50 μέρες καθυστέρηση υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα

Οι τρεις θα δώσουν πολιτικό όρκο, ενώ ο Χρίστος Σπίρτζης με θρησκευτικό.

Έπειτα από δύο σχεδόν μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφτασε η ώρα για να ορκιστούν οι υπουργοί, των οποίων τα χαρτοφυλάκια που τους ανατέθηκαν δεν προβλέπονταν από την ισχύουσα νομοθεσία για τη διάρθρωση του υπουργικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να χρειάζονται τροποποίηση.

Πρόκειται για την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τον αναπληρωτή υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας Κώστα Φωτάκη αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός εργασίας Δημήτρης Στρατούλης, τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη,

Οι τρεις πρώτοι θα δώσουν πολιτικό όρκο, ενώ ο Χρίστος Σπίρτζης με θρησκευτικό.

Η ορκωμοσία θα τελεστεί το αύριο Σάββατο στις 13:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.