ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας τα πρόσωπα που έκλεψαν οχήματα από μάντρα αυτοκινήτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας τα πρόσωπα που έκλεψαν οχήματα από μάντρα αυτοκινήτων

Δύο αυτοκίνητα αξίας 46 περίπου χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από μάντρα αυτοκινήτων στην επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 10:00 και 20:50 από τις 18 μέχρι τις 19 Αυγούστου 2019, άγνωστοι διέρρηξαν τη μάντρα πώλησης αυτοκινήτων που διατηρεί και έκλεψαν δύο αυτοκίνητα.
 
Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι άνοιξαν δια της βίας την εξωτερική πόρτα του καταστήματος, και αφού εισήλθαν πήραν τα κλειδιά των δύο αυτοκινήτων και οδηγώντας τα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.  

Σύμφωνα με την καταγγελία το ένα αυτοκίνητο είναι μάρκας BMW 320 coupe με αριθμούς εγγραφής ΚΧΖ 003, μαύρου χρώματος, αξίας 6 περίπου χιλιάδων ευρώ. Το δεύτερο είναι μάρκας AUDI A5, με αριθμούς εγγραφής ΜΧΖ 854, αξίας 40 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Η Αστυνομία παρέλαβε υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της μάντρας, προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία ή και τα πρόσωπα των αγνώστων που διέπραξαν την κλοπή των δύο αυτοκινήτων.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE