ΒΙΝΤΕΟ: Μουλαζίμης και άλλοι δύο παίκτες στέλνουν το… ΜΗΝΥΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Μουλαζίμης και άλλοι δύο παίκτες στέλνουν το… ΜΗΝΥΜΑ

Ανάρτηση από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου αναφέρει: 

«⁉⚽ΕΣΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ⚽⁉ – Δ. Μουλαζίμη – Λ. Κοσμά – Α. Κουμή

Η εφετινή Ε.Ν.Π απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό απο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν τον κορμό της ομάδας μας στη περσινή περίοδο. Μετά απο επαφές και συζητήσεις οι ποδοσφαιριστές που ικανοποίησαν ανανέωσαν τα συμβόλαια τους και για το Πρωτάθλημα 2019-20. Είμαστε χαρούμενοι που ένα συστατικό τόσο απαραίτητο για να έχει μία νέα ομάδα γρηγορότερο ρολάρισμα και να είναι πιο «έτοιμη» στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος έχει ευωδοθεί.

Καθήκον δικό μας πλεόν είναι να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ και ΕΜΕΙΣ το ραντεβού μας στο πλάι της επίσημης αγαπημένης του Παραλιμνίου.

Για όποιους δεν το έπραξαν ακόμη και επιθυμούν να εξασφαλίσουν σήμερα το εισητήριο διαρκείας τους μπορούν να επικοινωνούν με τους πιο κάτω αριθμούς.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Τηλέφωνο: 23827329, Φαξ: 23825658
Ε-mail: [email protected]

#dreamon #enpfc».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE