ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί μετά από τροχαίο ατύχημα

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί μετά από τροχαίο ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/08) στον Στρόβολο.


Συγκεκριμένα, υπό συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα συγκρούστηκαν στην Λεωφόρο Στροβόλου, γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης (20/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ένα εκ των δύο οχημάτων επέβαιναν γυναίκα με το παιδί της.

Στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την μητέρα με το παιδί της στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθούν στις απαιτούμενες εξετάσεις.

Η Τροχαία Λευκωσίας κάνει τις απαιτούμενες οδικές διευθετήσεις και εξετάσεις, έτσι ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE