Δημοπρατήθηκε η υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς!

Δημοπρατήθηκε η υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς!

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Δημοπρατήθηκε για το ποσό των €450 η υπογεγραμμένη φανέλα του Νούνο Ασίς! Τα χρήματα θα προσφερθούν για ενίσχυση του παγκύπριου συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!

Ο νικητής της δημοπρασίας έχει ενημερωθεί και θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες παράδοσης της φανέλας, αλλά και της εισφοράς στο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!

Υπενθυμίζουμε πως τη φανέλα είχε δωρίσει για τη δημοπρασία το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, Στάθης Σταυρινού, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο και στην οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE