Κορμάρα η Μουσουλιώτη με το μπικίνι της στον Πρωταρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορμάρα η Μουσουλιώτη με το μπικίνι της στον Πρωταρά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο λόγος για την αγαπημένη Κύπρια ηθοποιό. Λουκία Μουσουλιώτη. Η Λουκία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον όμορφο Πρωταρά, από όπου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός διαθέτει εκπληκτικό σώμα και οι φωτογραφίες της με μπικίνι το αποδεικνύουν. Απολαμβάνοντας κοκτέιλ σε πισίνα ξενοδοχείου και ενώ βρίσκεται χαλαρή στην ξαπλώστρα, η Λουκία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και η ίδια ανάρτησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω:

View this post on Instagram

#holidayspirit #swimpooltime #drinkspecials #besthotels #goodvibes #hotday #protarascyprus #retroswimwear.beachwear

A post shared by Loukia.Mousoulioti (@loukiamous) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE