ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 40ΧΡΟΝΟΥ: Έκκληση της οικογένειας του άτυχου Σάββα -'Συντετριμμένη για τα όμορφα αγόρια σου' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ 40ΧΡΟΝΟΥ: Έκκληση της οικογένειας του άτυχου Σάββα  -'Συντετριμμένη για τα όμορφα αγόρια σου' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο θα πουν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου Σάββα Κωνσταντίνου, που έχασε την ζωή του σε ηλικία 40 ετών, σε τροχαίο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του.

Επιμέλεια: Γεωργία Παππούτα

Η κηδεία του 40χρονου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/08), στις 5:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ και η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Ξυλοτύμβου. Ο Σάββας Κωνσταντίνου καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Έκκληση της οικογένειας του 40χρονου είναι όπως αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 40χρονος βρισκόταν με φίλους του και κατευθύνονταν οδικώς με τις μοτοσικλέτες τους προς το χωριό Αργός την Δευτέρα (19/08), όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου και γύρω στις 20:05, αντιλήφθηκαν την απουσία του και επέστρεψαν για να τον εντοπίσουν, αντικρίζοντας το τραγικό θέαμα...

Οι πρώτες ενδείξεις, αναφέρουν ότι σε μια δεξιά στροφή έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο σιδερένιο κιγκλίδωμα και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ στην συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο άτυχος Σάββας, έφερε προστατευτικό κράνος, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να τον σώσει.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Φίλοι του 40χρονου, εξέφρασαν σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης τη λύπη τους για τον χαμό του. Φίλη της οικογένειας, γράφει χαρακτηριστικά (σ.σ. στα αγγλικά): "Μόλις έμαθα τα τραγικά νέα για τον Σάββα Κωνσταντίνου και είμαι εντελώς συντετριμμένη για 'σένα Ευγενία Κωνσταντίνου και τα όμορφα αγόρια σου. Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα σε σκέφτομαι για πάντα με αγάπη. Ευλογίες Κυρίου".

Εξάλλου, σε άλλη ανάρτηση, φίλος του θανώντα αναφέρει: "Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να στείλει πολλή παρηγοριά, κουράγιο και δύναμη εδώ κάτω γιατί θα χρειαστεί. Καλό ταξίδι φίλε μου, καλά να περνάς εκει πάνω".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top