Νέα γνωμάτευση Γενικού Εισαγγελέα για τα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων

Νέα γνωμάτευση Γενικού Εισαγγελέα για τα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων

Ο Γενικός Εισαγγελέας επιβεβαίωσε με νέα γνωμάτευσή του την υποχρέωση της ΚΕΔΙΠΕΣ να παραχωρήσει στην Ελεγκτική Υπηρεσία τα στοιχεία για δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ) που μεταφέρθηκαν στην Ελληνική Τράπεζα, αναφέρει ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης με σημερινή ανάρτησή του στο twitter.

«Ο ΓΕ επιβεβαίωσε με νέα γνωμάτευση την υποχρέωση της ΚΕΔΙΠΕΣ να μας παραχωρήσει τα στοιχεία για δάνεια ΠΕΠ που μεταφέρθηκαν στην Ελληνική. Στη βάση των διαβεβαιώσεων που είχαν δοθεί για σεβασμό στη γνωμάτευση, ελπίζουμε ότι δεν θα εγερθούν νέες ενστάσεις και θα δοθούν τα στοιχεία», γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Μιχαηλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE