Κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια- Επέστρεφε από εμφάνιση στην Κύπρο

Κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια- Επέστρεφε από εμφάνιση στην Κύπρο

Η τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος Kings, Emmanouela, κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια πτήσης.

Η όμορφη τραγουδίστρια λιποθύμησε μέσα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης και μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, την περίμενε ασθενοφόρο.

Η Εmmanouela που γύριζε από live στην Κύπρο με τον Θέμη Αδαμαντίδη, (τραγούδησαν στη Βάσα Κοιλανίου στο φεστιβάλ φιλίας και πολιτισμού)  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρείο του αεροδρομίου όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μετά από λίγες ώρες μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου και διαγνώστηκαν σημάδια υπερκόπωσης. Πλέον η τραγουδίστρια βρίσκεται σπίτι της όπου και αναρρώνει!

Όπως όλα δείχνουν η τραγουδίστρια των Kings κουράστηκε αρκετά μετά  10 συνεχόμενα live (συνολικά μέχρι τώρα έχουν κάνει πάνω από 30) και για αυτό το λόγο και κατέρρευσε μέσα στο αεροπλάνο.

Ο συνεργάτης της τραγουδίστριας από το συγκρότημα, Γιάννης Ρουσσουνέλος θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram να ενημερώσει τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.