Νέος χωρισμός βόμβα στην showbiz μετά από 22 χρόνια γάμου

Νέος χωρισμός βόμβα στην showbiz μετά από 22 χρόνια γάμου

Αίτηση διαζυγίου από την 7η σύζυγό του, Σον Σαουθγουίκ, κατέθεσε ο Λάρι Κινγκ, μετά από σχεδόν 22 χρόνια γάμου.

Ο 85χρονος παρουσιαστής και η 59χρονη πρώην αγαπημένη του είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχουν μαζί δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάννον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το «The Blast», ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη 20/8  σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Να θυμίσουμε πως ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί συνολικά 7 φορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE