ΚΛΕΙΝΕΙ η συμφωνία για Κάστανο – «Άσπρος καπνός…»

ΚΛΕΙΝΕΙ η συμφωνία για Κάστανο – «Άσπρος καπνός…»

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σίρα, με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια αναφέρεται στον Γρηγόρη Κάστανο και τη μετακίνηση του από τη Γιουβέντους στην Πεσκάρα.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός πριν πέντε μέρες είχε γράψει πως η Πεσκάρα ήθελε τον Κύπριο διεθνή μέσο, ενώ την Τετάρτη (21/08) αναφέρει πως έχει βγει «άσπρος καπνός» από τις συζητήσεις και ο Κάστανος θα πάει δανεικός από τη Γιουβέντους στα «Δελφίνια».

Δείτε τη δημοσίευση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για την Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για την Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE