«Οπαδοί των ερυθρόλευκων έσπασαν τη μύτη Ρώσου»

«Οπαδοί των ερυθρόλευκων έσπασαν τη μύτη Ρώσου»

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ένας παραγωγός του RUPTLY δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού πριν τη σέντρα του αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Όπως έγινε γνωστό από ρωσικά ΜΜΕ ένας παραγωγός του RUPTLY δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού πριν τη σέντρα του αγώνα με την Κρασνοντάρ. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ρώσος σε συμπατριώτες του κάποιοι οπαδοί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν στα αγγλικά από που είναι.

Όταν δεν έλαβαν απάντηση, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του κλέψουν την κάμερα και το μικρόφωνο. Πάνω στον καυγά του έσπασαν τη μύτη. Ο παραγωγός ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.