Τέλος η Formula 1 για τη Γερμανία

Τέλος η Formula 1 για τη Γερμανία

Κεραυνός ένα αιθρία η απλά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι πως κάποια από τα Γκραν πρι της Φόρμουλα 1 παρά το γεγονός πως είναι ένας λαμπερός κόσμος έχουν αρκετά προβλήματα κυρίως οικονομικά

Κάπως έτσι, η χθεσινή ανακοίνωση δεν εξέπληξε κανέναν που αφορά τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει στην Γερμανία

 «Ο Γερμανικός αγώνας έχει αποσυρθεί, καθώς ο Κάτοχος των Εμπορικών Δικαιωμάτων και ο υπεύθυνος του grand prix δεν κατέληξαν σε συμφωνία», ήταν η λιτή και απέριττη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Έτσι, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1960 η Γερμανία δε θα είναι «παρούσα» στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1, στερώντας, κατά πάσα πιθανότητα, από τις Μερσέντες έναν εντός έδρας θρίαμβο. Όλα τα ωραία, δυστυχώς, έχουν ένα τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας: Οι επαφές του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ φέρνουν καρπούς

Η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελεί σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια της Κύπρου να ενισχύσει το διεθνές της προφίλ ως αξιόπιστος επενδυτικός προορισμός. Με έμφαση στην οικονομική διπλωματία, ο Πρόεδρος πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαφών σε τρεις πολιτείες, στοχεύοντας στην προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE