ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΜΑΡΑΘΑΣΑ: Απέκοψε το σιδερένιο κιγκλίδωμα - Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΜΑΡΑΘΑΣΑ: Απέκοψε το σιδερένιο κιγκλίδωμα - Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), έχασε τη ζωή της η Άννα Καλυβίτου, 72 ετών.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 3.45μμ., το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε η 72χρονη, με συνοδηγό 70χρονη, στον κύριο δρόμο Καλοπαναγιώτη – Γερακιών, με κατεύθυνση τις Γερακιές, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της, προσέκρουσε σε σιδερένιο κιγκλίδωμα του δρόμου, τον οποίο και απέκοψε, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι δύο γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από το όχημά τους και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο της Αστυνομίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 72χρονης, ενώ η 70χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.