Στόχος ο Σάντσο για τον Ιανουάριο

Στόχος ο Σάντσο για τον Ιανουάριο

Μπορεί οι μεταγραφές να ολοκληρώθηκαν στην Αγγλία, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνει ήδη το σχεδιασμός της για τον Ιανουάριο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι»,  θέλουν να επανέλθουν στην κορυφή της Premier League και να γίνουν άκρως ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη.

Γι’ αυτούς τους λόγους, σκανάρουν την αγορά για τα καλύτερα κομμάτια, που μπορούν να ταιριάξουν στο ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ΜΜΕ της χώρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει έναν πολύ μεγάλο στόχο για την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζέιντον Σάντσο,που κάνει καταπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στη Bundesliga.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Σίγουρα η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη, αφού ο παίκτης πριν από λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Η Γερμανική ομάδα, του πρόσφερε νέο συμβόλαιο αυξάνοντας τις απολαβές του στις 190.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ, ο ετήσιος μισθός του θα είναι κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια λίρες! Χρήματα καθόλου λίγα αν αναλογιστούμε πως ο παίκτης δεν έχει κλείσει τα 20 του χρόνια.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE