ΠΑΦΟΣ: Καθαρίστρια έκλεψε και πούλησε χρυσαφικά χιλιάδων ευρώ - Τα παραδέχθηκε όλα

ΠΑΦΟΣ: Καθαρίστρια έκλεψε και πούλησε χρυσαφικά χιλιάδων ευρώ - Τα παραδέχθηκε όλα

Στην σύλληψη 57χρονης κάτοικου Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 76χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι απέσπασαν από την κατοικία της μεταξύ Σεπτεμβρίου 2018 και Αυγούστου 2019 διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες εναντίον της 57χρονης που μετέβαινε σε τακτά διαστήματα στην κατοικία της παραπονούμενης για να της το καθαρίζει.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη της 57χρονης και ανακρινόμενη παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας σε γραφείο αγοράς χρυσού στην Πάφου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν είκοσι αποδείξεις από τις οποίες η ύποπτη φαίνεται ότι παρέδωσε χρυσαφικά και εισέπραξε το ποσό των 3.500 ευρώ.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Επίθεση» ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ και ΒΟΛΤ - «Μας ζητούν να κάνουμε ομόνοια με τους δολοφόνους του Ισαάκ-Σολωμού»

«Επίθεση» ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ και ΒΟΛΤ - «Μας ζητούν να κάνουμε ομόνοια με τους δολοφόνους του Ισαάκ-Σολωμού»

Με απάντηση προς το ΑΚΕΛ και το ΒΟΛΤ, ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλάς, υποστήριξε ότι η Πρόεδρος της Βουλής αναφερόταν στους δολοφόνους του Ισαάκ και του Σολωμού, τον κατοχικό στρατό και την Τουρκία, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE