Την Κυριακή 25/8 στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου

Την Κυριακή 25/8  στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου

Στην Αθηένου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, θα τελεστεί την Κυριακή 25 Αυγούστου, η κηδεία ευεργέτη του Δήμου Νίκου Μουγιάρη.

 
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται πως «η κηδεία του μεγάλου και διαχρονικού ευεργέτη της Αθηένου και μεγάλου υποστηρικτή των εθνικών θεμάτων Νίκου Μουγιάρη, που απεβίωσε στη Νέα Υόρκη, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου 2019.  Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσελεούσης στην Αθηένου».
 
Στην κηδεία «θα παραστεί ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα απευθύνει επικήδειο εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα παραστούν επίσης πολλοί άλλοι αξιωματούχοι από την Κύπρο και το εξωτερικό, που τιμούν τη μνήμη του Νίκου Μουγιάρη».
 
Ο Δήμος Αθηένου «καλεί όσους τιμούν το μεγάλο αυτό τέκνο της Αθηένου να παραστούν. Εισφορές στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη της Αθηένου θα γίνονται για τον ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Αθηένου και την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου».
 
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στην εκκλησία και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αθηένου σε οικογενειακό τάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE