Ο Δήμος Δερύνειας δεν δέχεται άλλες εισφορές για βοήθεια του μικρού Αντώνη

Ο Δήμος Δερύνειας δεν δέχεται άλλες εισφορές για βοήθεια του μικρού Αντώνη

Ο Δήμος Δερύνειας τερματίζει τη συγκέντρωση εισφορών για βοήθεια του μικρού Αντώνη, μετά την απόφαση του κράτους να αναλάβει τη δαπάνη για τη θεραπεία του μικρού.

 

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Δερύνειας ενημερώνει ότι «μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Ευημερίας και Πρόνοιας του Δήμου, έγινε συλλογή χρημάτων για τη στήριξη της θεραπείας ζωής για τον 22 μηνών Αντώνη».
 
Ωστόσο, συνεχίζει «μετά την ανακοίνωση ότι το κράτος θα καλύψει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη, ο Δήμος Δερύνειας δεν θα δέχεται πλέον άλλες εισφορές και ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν οικονομικά αυτή την προσπάθεια».
 
Σημειώνεται ακόμα ότι «το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στην οικογένεια για να διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE