Πιστοποιητικά ασφάλειας για πέντε στάδια εξέδωσε η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων

Πιστοποιητικά ασφάλειας για πέντε στάδια εξέδωσε η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων

Στην έκδοση πιστοποιητικών ασφαλείας για το Μακάρειο Στάδιο, το Στάδιο Αμμόχωστος, το Τσίρειο Στάδιο, το Στάδιο Τάσος Μάρκου και το Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό), προχώρησε την Πέμπτη 22/8 η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ).

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ), σε έκτακτη συνεδρία της, η Αρχή εξέτασε τα συμπληρωματικά έντυπα που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των πιο κάτω γηπέδων: Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).
 
Η ΑΑΣ, μετά από μελέτη των συμπληρωματικών εντύπων, έχει προχωρήσει στην έκδοση πιστοποιητικών ασφαλείας και αδειοδοτεί με ή χωρίς όρους, όλα τα πιο πάνω αναφερόμενα γήπεδα.
 
Περιορισμοί/όροι στη χρήση των αθλητικών χώρων (κτιριακών εγκαταστάσεων), τέθηκαν για τα γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου και του Στάδιο Τάσος Μάρκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE