Ώρα για το Εl Clasico

Ώρα για το Εl Clasico

Το μεγάλο παιχνίδι της Ισπανίας είναι προ των πυλών .Η Μπαρσελωνα αντιμετωπίζει την Ρεαλ Μαδρίτης και αν καταφέρουν οι μπλαουγκρανα να κερδίσουν τότε θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ένα παιχνίδι που να το χάσει η Ρεαλ ίσως να σημαίνει και το τέλος του Καρλο Αντσελοτι από τον πάγκο της Βασίλισσας στο τέλος της χρονιάς. Από την άλλη ο Λουΐς Ενρικε φαίνεται ξανά πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης .

Ένας βαθμός χωρίζει την Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες για την 28η αγωνιστική της Primera Division. Και οι δύο ομάδες κατάφεραν να περάσουν στους «8» του Champions League και μέχρι τότε στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, με όλα τα βλέμματα να είναι πάνω τους αυτή την Κυριακή.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει τον Βερμάλεν, ενώ ο Μπουσκέτς είναι αμφίβολος. Οι Ράμος, Μόντριτς επιστρέφουν στη διάθεση του Αντσελότι, αλλά εκτός είναι ο Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE