Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των Καμπιών και Πέρα

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των Καμπιών και Πέρα

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Καμπιών και Πέρα της Επαρχίας Λευκωσίας, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών την Πέμπτη 22/8.

 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 και ώρα 14:01 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Καμπιών και Πέρα, της Επαρχίας Λευκωσίας, που τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:30, αφού έκαψε 200 τετραγωνικά μέτρα ιδιωτικής γης καλυμμένης από άγρια βλάστηση.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερις υπάλληλοι του Τμήματος Δασών με δύο μικρά πυροσβεστικά οχήματα και τρεις πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.
 
Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE