ΕΛΛΑΔΑ: 5χρονο αγοράκι σε κρίσιμη κατάσταση σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

ΕΛΛΑΔΑ: 5χρονο αγοράκι σε κρίσιμη κατάσταση σε θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

Ένα αγόρι 5 ετών Σερβικής υπηκοότητας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Πευκοχώρι Χαλκιδικής σε κρίσιμη κατάσταση και με τη συνδρομή γιατρού ανέκτησε την καρδιακή του λειτουργία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο με ασθενοφόρο μετέφερε τον 5χρονο αρχικά στα κέντρα υγείας Κασσάνδρας και Μουδανιών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE