ΕΛΛΑΔΑ: Οδηγός λεωφορείου πέθανε πάνω στο τιμόνι

ΕΛΛΑΔΑ: Οδηγός λεωφορείου πέθανε πάνω στο τιμόνι

Την ώρα που οδηγούσε το λεωφορείο του ένιωσε αδιαθεσία και ευτυχώς σταμάτησε με ασφάλεια το όχημα ο 47χρονος οδηγός την Πέμπτη 23/08 στην Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 47χρονος εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 81 ΚΤΕΛ Μακεδονία – Κουφάλια και αφού ένιωσε αδιαθεσία ακινητοποίησε το όχημα του.

Στο σημείο πήγε όχημα του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».