ΕΛΛΑΔΑ: Οδηγός λεωφορείου πέθανε πάνω στο τιμόνι

ΕΛΛΑΔΑ: Οδηγός λεωφορείου πέθανε πάνω στο τιμόνι

Την ώρα που οδηγούσε το λεωφορείο του ένιωσε αδιαθεσία και ευτυχώς σταμάτησε με ασφάλεια το όχημα ο 47χρονος οδηγός την Πέμπτη 23/08 στην Θεσσαλονίκη.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 47χρονος εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 81 ΚΤΕΛ Μακεδονία – Κουφάλια και αφού ένιωσε αδιαθεσία ακινητοποίησε το όχημα του.

Στο σημείο πήγε όχημα του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE