ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με την φίλη του συνοδηγό «κουβαλούσε» ποσότητες ουσιών - Αυτή ελεύθερη και αυτός στο τμήμα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με την φίλη του συνοδηγό «κουβαλούσε» ποσότητες ουσιών - Αυτή ελεύθερη και αυτός στο τμήμα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή (23/8) διάταγμα κράτησης επτά  ημερών σε 38χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ανέκοψαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο δρόμο δρόμο Μαζωτού – Κιτίου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος με συνοδηγό 34χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ένας σπαστήρας, ο οποίος περιείχε φυτική ύλη κάνναβης, βάρους δύο περίπου γραμμαρίων, 12 τεμάχια αλουμινόχαρτου, εμποτισμένα με καφέ ουσία, που πιστεύεται, ότι είναι ηρωίνη, και ένα χειροποίητο τσιγάρο, το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμειγμένο με κάνναβη.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 38χρονου όπου εντοπίστηκαν 21 γραμμάρια καφέ συμπαγούς ουσίας, ρητίνης κάνναβης, 45 χάπια έκσταση, 8 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ωστόσο η 34χρονη αφέθηκε ελεύθερη σήμερα το μεσημέρι αφού σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της  δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή (23/8) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top