ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ -ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: 20χρονος για τέσσερις μέρες στο κελί- Τον «έκαψε» μαρτυρία

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ -ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ: 20χρονος για τέσσερις μέρες στο κελί- Τον «έκαψε» μαρτυρία

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή (23/8) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη (22/8) από μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού εστιατορίου.

H πυρκαγιά στο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, εξερράγη γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8).

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος είχε ήδη κατασβήσει τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του υποστατικού.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη αργότερα την Πέμπτη, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE